Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 23 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-dvadeset-i-tretii-lunen-den

Тълкуване на съня в 23 лунен ден

Тълкуване на съня в 23 лунен ден – Какво означава съня според лунен календар за 23 ти лунен ден ?

Символ на деня: крокодил Макара – полуриба – полукрокодил. 

Ключови думи и действия в 23 ти лунен ден: събиране на реколтата, разбиране и осъзнаване на допуснатите грешки, обмисляне и планиране на фундаментални промени, жертвоприношение.

Двайсет и трети лунен ден носи сънища, които са свързани с проблеми имащи социален характер, те ви подсказват най-подходящите за вас варианти за изход от вътрешноконфликтни ситуации, от състояние на неприемане на самите себе си.

Сънищата в този лунен ден по правило са мъчителни, безпокойни, изпълнени с голямо количество неприятни образи и символи, които в някои случай дори могат да ви уплашат.

Бъдете спокойни и се опитайте да бъдете максимално обективни, когато тълкувате съня си от двадесет и трети лунен ден, тъй като, ако изтълкувате правилно символите на съня, то бихте могли да извлечете много полезна и ценна за вас информация, която може да ви помогне значително в подобряването на вашия живот.

Истината е, че подобна интерпретация на съня от 23-ти лунен ден би могъл да направи само специалист по тълкуване на сънища, който може да разтълкува най-обективно символите от съновидението. Ако не сте специалисти, то отнесете се към съня просто като към сън и нищо повече, защото може сами да се подведете и да объркате житейската си посока.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*