Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 24 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-dvadeset-i-chetvurtii-lunen-den

Тълкуване на съня в 24 лунен ден

Тълкуване на съня в 24 лунен ден – Какво означава съня според лунен календар за 24 ти лунен ден ?

Символи на двадесет и четвърти лунен ден: Мечка, Гора, Пещера, Вулкан, Фаллос, Циклоп.

Ключови думи за този лунен ден: събиране на реколтата, разрушаване на старото и създаване на ново, приемане на себе си в дълбочина.

Това, което сънувате в 24 лунен ден ви показва потенциалните ви творчески сили, които изискват реализация. Огледайте внимателно всички проекти, които сте започнали, ако има такива, които не са довършени поради някаква причина, то по-всяка вероятност отговора за реализацията им се крие някъде във символиката на вашия сън.

Правилно разтълкувания сън, според деня в които е сънуван ви показва посоката, пътя по който би било хубаво да насочите творческата си енергия, за да постигнете хармония и благополучие. Ако сте си записали сънуваното в 24 ти лунен ден, би било хубаво да се опитате да го разтълкувате максимално добре, като се абстрахирате от вашите чувства, емоции и вътрешни противоречия и да бъдете максимално обективни в тълкуването. В противен случай може да объркате тълкуването.

Някои астролози казват, че сънищата сънувани в двадесет и четвърти лунен ден разкриват пред човека тайни от предишните животи. Това е обосновано от факта, че един от символите на този лунен ден е мечката, олицетворяваща рода, традициите, предишните поколения, предците.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*