Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 27 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-dvadesen-i-sedmi-lunen-den

Тълкуване на съня в 27 лунен ден

Тълкуване на съня в 27 лунен ден – Какво означава съня според лунен календар за 27 ми лунен ден ?

Тълкуване на сънища, сънувани в 27-ми лунен ден показват доколко сте способни да съществувате в хармонични отношения с обкръжаващия ви свят, доколко сте в състояние да съхраните равновесието между духовния и материалния свят.

Би било хубаво за тълкуване на сънищата в този ден да се доверявате само на човек, който е добре запознат в дълбочина с основите на психологията, в противен случай тълкуването може да се окаже неточно, тъй като в този ден има голяма вероятност лесно да изпаднете в краен мистицизъм (да тълкувате всичко, като проявление на „съдбата“), или в краен практицизъм и утилитъризъм ( да тълкувате съня, като набор от хаотични елементи на подсъзнанието).

Някои школи вярват, че чрез сънищата в този ден в съня си човек получава откровения.

Полезно за 27 ми лунен ден – двадесет и седми лунен ден е подходящ за развитие и придобиване на всякакъв вид тайни, мистични и окултни знания и умения.

В този ден не се препоръчва да се гледате в огледало, тъй като може да видите само най-лошите си черти и във вас да се прояви чувство за малоценност.

Препоръчваме ви да се занимаете с медитация, тъй като чрез нея може да получите интуитивно прозрение и знания от свръхсъзнанието и паралелните светове.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*