Начало / Сънища / Тълкуване на съня по ден от седмицата
tulkuvane-na-sunia-po-den-v-sedmicata

Тълкуване на съня по ден от седмицата

Всеки ден от седмицата определя допълнително, кога може да очаквате вашият сън да се сбъдне.

Ако тълкувате сън, който сте сънували в Понеделник, то най-вероятно е да се случи в началото на период седмица, месец, година или при започването на нещо ново.

Всичко, което сънувате във Вторник, може да очаквате почти мигновено да се сбъдне, но понякога може да има забавяне във времето.

Сънуваното в Сряда, носи информация за действия и събития свързани с вашето бъдеще и е хубаво да бъдат добре разтълкувани, за да може да се подготвите и да избегнете неприятни изненади.

Сънищата, който сънувате в Четвъртък обикновено не се сбъдват изключение правят тези, които са в магически нощи или по време на пълнолуние.

Сънуваното в Петък отново има информативен характер, но в този ден или е в края на период или при завършването на проект или за приключване на отношения, независимо дали са бизнес или партньорски.

Съботните съновидения най-често не се сбъдват, но въпреки това има малка вероятност да ви изненадат и да се случат в ден, в който най-малко очаквате това да се случи. За това тълкувайте внимателно и имайте едно на ум.

Неделните сънища имат навика да се случват почти веднага, те също могат да доведат до дежавю още в същия ден. Ако няма признаци и не се случва нищо, запишете нещата които сте сънували във вашия дневник със сънища, тъй като има голяма вероятност съня да се сбъдне след година, година и малко.

Когато тълкувате съня си взимайте всички елементи предвид, тъй като само цялата картина, може да ви даде пълна представа за това, което предстои.

Хубаво би било да знаете лунния ден, в който сънувате, както и деня от месеца, в който имате съновидения.

Не се страхувайте от напрегнатите сънища, защото те обикновено вещаят добро развитие на нещата.

Ако имате въпроси, не се притеснявайте да ги споделите, като коментар към тази статия.

Екипът на Sunovnik.bg Ви пожелава успех.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*