Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 13 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-trinadeseti-lunen-den

Тълкуване на съня в 13 лунен ден

Тълкуване на съня в 13 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 13 ти лунен ден ?

Символи на 13 ти лунен ден: колело, змей, диск, кръг

Ключови думи и действия в тринадесети лунен ден: повишаване на осъзнатостта, установяване на връзка между малките и големите неща, корекция на съдбата, промяна на мнението за себе си, допълнителни източници на енергия, преодоляване на егоизма.

Тълкуване на сънища в 13 ти лунен ден: Сънищата, сънувани в тринадесети лунен ден, при правилно тълкуване показват пътя и начина, по-който бихте могли най-накрая да се освободите от проблемите, както се казва, да престанете да задълбавате в едни и същи грешки.

Символите от сънищата в тринадесети лунен ден носят в себе си ключ към дълбините на подсъзнателните процеси, свързани със способността ви да сте открити да посрещате новото.

Ако тази способност е блокирана, ако на подсъзнателно ниво има някаква преграда, то човек е обречен на постепенно „изчезване“.

Например, всички езотерични школи вярват, че човек живее дотогава докато нещо му е интересно, докато жадува да получава и реализира нови знания.

Ако човек реши, че вече не му е необходимо и му стига да учи, че нищо не му е интересно, то той сам казва на организма си да изключи всички жизнени процеси и се готви за смъртта. На това до голяма степен се дължи ранната смърт на съвременния човек. Колкото по-стар е човек, толкова повече му е необходимо да знае, толкова по-активно е необходимо да се стреми към нови открития.

Не случайно известния философ и психолог Ерик Фром отбелязва, че хората, които постоянно мислят за миналото и живеят само в неговата реалност, живеят подобно на некрофили.

Сънищата в тринадесети лунен ден изваждат на бял свят от подсъзнанието ви образи, благодарение на които бихте могли да намерите причината, защо сте престанали да се развивате, защо сте ограничили своите възможности и сте сложили ограничителни рамки за възприемането на света, какво ви е накарало да се откажете от познанието за света и да спрете жизнените процеси, т.е. кое събитие е довело до това да включите програма за самоунищожение на организма си и прекратяване на житейския път.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*