Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 16 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-shestnadeseti-lunen-den

Тълкуване на съня в 16 лунен ден

Тълкуване на съня в 16 лунен ден – Какво означава сънищата според лунен календар за 16 ти лунен ден ?

Символи на 16 ти лунен ден: Пеперуда, Гълъб, стълба към небесата,

Ключови думи за шестнадесети лунен ден: спад на напрежението, подготовка за пълноценен отдих, внасяне на последни щрихи, анализ, достигане на хармония между собствените сили и постигнатите резултати.

В общи линии сънищата в шестнадесети лунен ден не носят някаква важна информация, но ако ви се присъни тревожен сън, то това е сигнал, затова че вие не сте спокойни.

Наистина ви е необходимо да се научите да отпускате мускулите и психиката си. Вътрешно вие сте много напрегнати и се притеснявате дори за незначителни неща. Затова е необходимо възможно най-скоро да се заемете с някаква успокоителна практика, като медитация или релаксация. Много добре би могло да ви подейства изпълнението на една от позите в йога, а именно поза Шавасана.

Обикновено сънищата в 16 ти лунен ден съдържат в себе си просто хаотично наслоени различни впечатления, затова не си струва да им придавате голямо значение и да се опитвате да ги тълкувате.

Всичко това е свързано с това, че в известен смисъл в шестнадесети лунен ден се прочиства не само физическото тяло, но и подсъзнанието, или на повърхността излиза „психологичната шлака“. Така че не се притеснявайте за присънилите ви се събития или образи, отнесете се към това спокойно.

Не е необходимо да се съсредоточавате върху тях, защото по правило в шестнадесети лунен ден се сънуват странни сънища, които обикновено предизвикват недоумение или дори страх, което може да накара човек трескаво да се опитва да тълкува съня, да се обръща към различни тълковници и съновници.

Не се превръщайте в безумни фаталисти. Това е просто процес на пречистване и нищо повече, но ако зациклите над това, то тогава вашите опасения може да се реализират. Така че, спете спокойно, каквото и да сънувате.



Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*