Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 2 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-vtori-lunen-den

Тълкуване на съня в 2 лунен ден

Тълкуване на съня в 2 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 2 ри лунен ден ?

Символи на 2 ри лунен ден: Кит, Рог на изобилието, Захапваща уста.

Ключови думи и действия за втори лунен ден: начало на действия, поднасяне на дарове и подаръци, умножаване на доброто, ритъм.

Тълкуване на сънища в 2 ри лунен ден: Това, което ви се присъни в този период би било хубаво да разглеждате, като пряко ръководство за действие.

Сънищата ви във втори лунен ден ви показват пътя, който е необходимо да изберете за изпълнението на една или друга кармична задача, особено в случай че пред вас действително има някакъв проблем, сънят би могъл да стане „ключ“ за разрешаване на настоящата задача.

Необходимо е да сте внимателни при тълкуването на сънищата в 2 ри лунен ден, за да не приемете желаното за действително.

При работата със сънищата от този лунен ден на първо място е важна вашата честност по отношение на вас самите. Не „преписвайте“ на сънищата по-добри страни, а ги възприемайте такива, каквито са практично и обективно.

Човешкото подсъзнание не лъже, но разума е способен да интерпретира всичко в „своя полза“ и да ви подведе.

Ако се съмнявате, че сами можете да изтълкувате правилно своите сънища, то по-добре е да се обърнете към специалист, да ви помогне да разтълкувате подсъзнателните символи и да ви подскаже пътя за предстоящото ви поведение през лунния месец.

Любителското тълкуване на сънищата във втори лунен ден е недопустимо и се заплаща със цялата суровост на свръхсъзнанието.

В известен смисъл може да се каже, че всички следващи сънища през лунния месец са само уточнения и коментари към съня, който сте сънували сега. Затова и неговото значение е толкова важно.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*