Начало / Знаци / Твоята щастлива купюра
sueveria-za-pari

Твоята щастлива купюра

Много векове наред е съществувала традиция получените пари да се хвърлят на масата. Тази монета или купюра, която се оказвала най-близо до стопанина, ставала негов талисман. Считало се е, че тя носи на собственика късмет и привлича към него други пари. При едно условие: в никой случай да не се разменя или харчи. Сега това правило работи не по-малко ефективно.

Има и друг начин да намерите своята щастлива купюра: да я откриете в джоба на сезонната си дреха, която дълго време е седяла в килера. Тази купюра не е искала да ви остави, значи, тя е ваша. Не я харчете, не я разменяйте, а я сложете на надеждно място и тя може да ви служи вярно. Със съвременните пари може да се сключи и специално “парично споразумение”. За това е нужно да намерите лично ваша, “поименна” купюра. Как?
Има проверени начини. Главното е когато държите в ръцете си купюра да обърнете внимание на серията и номера. Това са специални парични наименования. Но нали и вие имате име, бащино име и фамилия. Ясно е, че купюрите, на които буквите на серията съвпадат с вашите инициали или първите срички на вашето име, са именно вашите пари, способни да ви помогнат. Например, купюра серия “АЛ” е подходяща за Александър, Александра или Алекс. “ИВ” – за Иван, Ивайло или Ивелина, “БО” – за Борислава, Богомил или Боби. Ако предпочитате да се наричате по име и бащино име, то за Никола Георгиев подходящата купюра е серия “НГ”. Камелия Божидарова – “КБ”. Но ако пък искате да се наричате по фамилия, търсете в сериите на купюрите началните букви на фамилията си. “ПА” – Панов, “ДИ” – Димитров. Може да откриете и други щастливи комбинации. Например може да си съставите дума: “богата” (БО + ГА + ТА).

Какво да направим с чуждестранната валута? Принципът е същия. Само, че използваме латиница. Ето една интересна история, която онагледява принципа. Една дама си съставила от серийни номера на различни чуждестранни банкноти предложение “GO TO ME” (“ела при мен”). Забавно? А парите, между другото скоро действително дошли при нея. При това и долари, и евро, и лири. Нищо удивително, целия свят разбира английски, и парите не правят изключение.

Щастливият номер

С помощта на нумерологията можем да намерим своя щастлив номер.
Напишете на лист вашето име, бащино име и фамилия. Под всяка буква напишете числовата й стойност.
След това определете числовия код на всяка дума по отделно, като съберете всички цифри и полученото число редуцирате до едноцифрено.

Таблица с числовото съответствие на буквите в азбуката

1   2   3   4   5   6   7   8   9

А   Б   В   Г   Д   Е  Ж   З   И
Й   К   Л   М  Н   О  П    Р   С
Т   У   Ф   Х  Ц   Ч  Ш   Щ  Ь
Ъ   Ю   Я

Например:
Иван Петров Николов

Иван 9+3+1+5=18=1+8=9
Петров 7+6+1+8+6+3=31=3+1=4
Николов 5+9+2+6+3+6+3=34=3+4=7

Вашите щастливи числа са 9, 4, 7. Търсете купюри номерата на които започват с тези цифри.

Единственият начин да разберете дали това, което прочетохте е истина, е да проверите сами.

Забавлявайте се и привличайте изобилието към себе си!

Ние вече го правим!Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*