Начало / Любопитно / Гледане на кафе

Гледане на кафе

Гледане на кафе е магически ритуал, в който подобно на астрологията се разчитат символи и знаци, а хората които се занимават с тази дейност извършват един вид преводаческа дейност, която е популярна като гадателска.

За да гледаш на кафе са необходими знания за значенията на символите, комбинативен ум за оформяне на тълкуването и много силна интуиция, която обикновено е по рождение и се развива с годините практически опит.

Приготвянето на кафето се извършва по класическа рецепта за турско кафе.

Би било хубаво кафето да се пие без добавки, като сметана и мляко, тъй като по този начин се образуват повече и по-верни символи, заяви пред екип на sunovnik.bg Беатриз, която се занимава с гледане на кафе от 35 години. Въпреки това обаче може да се добави захар на вкус, но във никой случай, мляко или сметана.

Изпиването на приготвеното кафе е необходимо да се извършва в спокойна и релаксираща обстановка, за да може човек да си мисли и концентрира вниманието си към въпросите, за които желае да получи отговор от гледане на кафе.

На въпроса доколко е истинска информацията, която се получава от гледането на кафе? Гадателката сподели с нас, че е в зависимост от човека и ни разказа за случай, в който неин клиент е бил толкова далече от реалността и толкова много е нямал желание да излезе от собствения си илюзорен свят, че отказал да приеме всичко от гаданието след сеанса, малко по-късно обаче се е свързал с нея и е разказал много от нещата, които тя вече му била казала.

В 99% от случаите клиентите намират сходства веднага и успяват да подредят живота си след няколко гадателски сеанса, след което ме заливат с писма по електронната поща и обаждания, за да споделят всичко, което се случва, споделя с нас Беатриз с усмивка на лице.

Екипа на sunovnik.bg Ви препоръчва гадателката Беатриз, тъй като всичко, което ни разказа по-време на нашия сеанс за гледане на кафе се оказа вярно!

Още за Беатриз, може да прочете тук >>Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*