Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 7 ми лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-sedmii-lunen-den

Тълкуване на съня в 7 ми лунен ден

Тълкуване на съня в 7 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 7 ми лунен ден ?

Символи на 7 ми лунен ден: Жезъл

Ключови думи и действия в седми лунен ден: сила на думите, творчество, другата страна, дълбочина на разбиранията, креативност, съзидателност, общителност, контрол на речта.

Тълкуване на сънища от 7 ми лунен ден: Изключително голямо внимание е необходимо да обърнете на думите, които чувате в съня си, защото в тях е адресираното послание към вас.

Този, който успее да разтълкува правилно смисъла на думите, чути в съня, открива за себе си много полезна информация, защото те отразяват подсъзнанието, което в седми лунен ден се изразява посредством думи.

Препоръчително е след като се събудите, да запишете думите и в следващия седми лунен ден да ги сравните с това, което чуете отново. Очаква ви изумително откритие.

Ако в съня си видите образ, който е значим за вас и олицетворява висш авторитет, висша мъдрост, то всичко което е произнесено в съня ви е директно откровение за вас.

Например, ако сте вярващи и в съня си видите Исус Христос или Дева Мария, то е необходимо да обърнете особено внимание на всичко, което сте чули.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*