Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 8 ми лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-osmi-lunen-den

Тълкуване на съня в 8 ми лунен ден

Тълкуване на съня в 8 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 8 ми лунен ден ?

Символи на 8 ми лунен ден: Птица Феникс, Пеперуда, Клада

Ключови думи и действия в осми лунен ден: възраждане, стъпка напред, уединение, вътрешна свобода, смелост, приемане на новото, обезсилване, мудност.

Тълкуване на сънища в 8 ми лунен ден: Сънищата, сънувани в осми лунен ден ви показват неупотребените възможности, тези идеи, които някога не сте реализирали, но които така или иначе предстои да осъществите.

Освен това сънищата повдигат завесата на подсъзнанието, където се намират много забравени проблеми, нерешени задачи, на които някога сте обърнали гръб, защото не сте искали да направите нищо.

Може дори да ви се струва, че всичко е останало някъде там, но това съвсем не е така. Всичко, което не е било решено, се налага да се реши, в противен случай сами се обричате да се „движите в кръг“.

Сънищата в осми лунен ден ви показват „кармичните възли“ и начина по който можете да ги „развържете“.

Сънищата в осми лунен ден може да разглеждате като „барометър“, който ви показва доколко сте способни да се промените.

Колкото повече в съня ви са трагичните моменти, свързани с попадане в клопки, капани, безизходни ситуации, затворени пространства, падания, толкова повече вие сте „затворени“ и не сте склонни да се промените. А това не е във ваша полза. И обратното, ако в съня си видите широки пространства, поля, море, небе, толкова повече трансформиращи процеси се случват с вас.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*