Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 11 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-edinadeseti-lunen-den

Тълкуване на съня в 11 лунен ден

Тълкуване на съня в 11 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 11 ти лунен ден ?

Символи на 11 ти лунен ден: Корона, Огнен меч, Огнен Змей, Лабиринт, Хребет

Ключови думи и действия за единадесети лунен ден: Самоконтрол, концентрация върху целите, насочване (управление) на енергията, упоритост, непредсказуеми ситуации в междуличностните взаимоотношения.

Тълкуване на сънища в 11 ти лунен ден: По сънищата, сънувани в 11-ти лунен ден може да разберете доколко сте в хармония със света около вас, както в социума, така и в цялата Вселена.

Ако в съня си сте активни, движите се много и сами променяте ситуациите, то при вас всичко е наред, намирате се в хармония с ритмите на природата.

Ако в съня си извършвате малко и мудни движения, ако сте жертва на обстоятелствата, ако сънувате че ви убиват, мъчат или насилват, то това показва че има доста да се желае за достигане на хармония. Необходимо е да проявявате повече инициативност и да не се оставяте да плувате по течението като /парченце от дърво?/. Би било хубаво да се постараете сами да станете строители на своето щастие.

Ако в съня си вие сте палач, насилник, убиец или инициатор на някакви разрушителни действия, това означава че сте поели на гърба си прекалено много ненужни отговорности, престанали сте да обръщате внимание на душевния си свят, затънали сте в материалното и се опитвате на всяка цена да постигнете успех в социалните контакти и отношения. Жизнената ви позиция е свръхактивна, а това в скоро време може да доведе до най-баналния резултат, а именно просто да „изгорите на работното място“.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*