Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 12 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-dvanadesetii-lunen-den

Тълкуване на съня в 12 лунен ден

Тълкуване на съня в 12 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 12 ти лунен ден ?

Символи на 12 ти лунен ден: Магическа чаша, Свещения граал, Череп, Сърце

Ключови думи и действия за дванадесети лунен ден: баланс на ценностите материални и духовни, достигане на чувство за единство със вселената, благодарност, мъдрост, взаимно разбиране.

Тълкуване на сънища в 12 ти лунен ден: Сънищата от дванадесети лунен ден е необходимо да тълкувате само от гледна точка на духовността.

Образите от съня в този период показват, какво наистина е ценно за вас.

Ако в сънищата ви има повече материални ценности, то вие прекалено сте се увлекли в материалния свят за сметка на духовния. И обратно, ако сънувате сънища свързани само с духовността, в които има лотоси, божества, храмове, това също е тревожен знак, който означава че вие прекалено сте се откъснали от „грешната“ земя и просто летите в облаците.

Истинската духовност е в това да разберете, че в света всичко е по някакъв начин свързано с духовното и иконата и обикновената пералня са еднакво ценни. Във всичко е необходимо да присъства златната среда.

Същността на духовното израстване е в това да умеем да живеем в този свят, все едно „не сме от този свят“, т.е. да одухотворяваме материалното.

Спасение може да се постигне само в света, а не някъде високо в гората или в манастир. Тези от вас, които са се посветили на духовни практики, в съня си получават откровения.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*