Начало / Суеверия / Суеверия за късмет
sueveria-za-kusmet

Суеверия за късмет

Добрият късмет зависи не само от нашите мисли, но и от нашите действия, както и енергиите, които ни заобикалят и преминават през нас. Предлагаме на вашето внимание топ 10 на суеверията за късмет, с които може да подобрите късмета в живота си и да се радвате на сполука в ежедневието подбрявайки енергийния баланс около себе си!

1. Ако сядате на ъгъл, то поне нека да е заоблен. Не само според фън шуй, но и според физиката мястото където се образува ъгъл независимо дали е масата, гардероба или скрина е мястото където се натрупва напрежение, което със сигурност носи негативи и може да се почувствате напрегнати. Според старите хора, сядането на ъгъл носи лош късмет за младите, за следващите седем години от момента на събитието.

2. Отваряйте врата на дома си и изпращайте гостите си, едва след като сте си казали всичко за довиждане. В никой случай, не си казвайте довиждане през прага на входната варата, тъй като по-този начин бихте могли да се скарате след време, с хората които изпращате по този начин. Вратата на дома ви е невидима граница между вашият и външния свят и когато се сбогувате на гранциата между два свята Вие изпращате хората за винаги във другия свят и те няма никога да се върнат при вас, а контактите ви с тях ще бъдат разрушени.

3. Приготвяйте храната когато сте в добро настроение. Храната е източник на енергия за цялото семейство и когато я приготвяте с желание, старание и любов, тогава Вие зареждате всички членове на вашето семейство с благоприятна енергия. Всички ястия приготвени, когато сте били в лошо настроение или сте ги приготвили след скандал, моментално зареждат околоните с тази програма и няма как да се радвате на здраво и щастливо семейство изпълнено с любов и радост.

4. Винаги, когато сядате някъде гледайте зад гърба ви да има стабилна и плънта стена. В противен случай, късмета може да мине зад гърба ви и да ви пропусне излизайки през прозореца, вратата или просто да се върне и излезне от там от където в влязъл в помещението.

5. Не заставайте на ъгъл, когато сте навън и не се забивайте в ъглите на помещенията в които седите. Това са кръстовища на енергиини потоци и са доста силни места, които биха могли буквално да изчерпят енергията ви и да ви направят напрегнати, нервни и заядливи.

6. Не се оглеждайте в счупени огледала. Суеверието повелява, че ако се оглеждате в счупено на парчета или пукнато огледало, то късмета ви се раздробява на парчета, като разрушава цялата ви енергийна система и може да доведе дори до здравословни проблеми.

7. Винаги носете със себе си огледалце в джоба или в чантичката, която носите. Когато започне срещата независимо дали е с бизнес партньори или потенциална нова половинка, ако усетите напрежение поставете огледалцето в джоба си с огледалната част навън, за да може да неутрализира негативните влияния и ще усетите как напрежението намалява, тъй като огледалцето ще погълне или отрази всички лоши помисли и негативизъм.

8. Не показвайте върху себе си каквото и да било. Според древните предания, когато показваме върху себе си място на болежки, недъзи и всякакви негативи ние  неволно и несъзнателно изпращаме, към тази част на тялото си енергията на това, което казваме и по този начин рискуваме сериозно бедата, която показваме да ни споходи. Бихте могли да показвате протмонето си когато говорите позитивни неща за всичко свързано с него. Най – много рязко да забогатеете.

9. Не се връщайте, когато вече сте излезли от дома, офиса или работното си място, защото няма да ви върви. Това вярване е старо колкото и света и със сигурност във вашето ежедневие сте забелязали, че е точно така. Причината да изгубите силите си и да не сте максимално продуктивни , когато се върнете се крие във факта, че прескачането през световете изпива вашата енергия. Ако въпреки това ви се наложи да се върнете, то поседнете за малко, за да се заредите отново с енергия, а преди да излезнете се огледайте хубаво в огледалото, в случай че има такова. Другото, което бихте могли да направите е да оставите това, което сте забравили, тъй като точно сега може да не ви е необходимо.

10. Да минеш под дъгата, за да бъдеш щастлив. Всички знаем, че това е невъзможно, но въпреки това бихме могли да я пренесем удома, дали чрез картина, плакат или друг символ няма значение важното е да я поставим на място, което бихме искали да се зареди с повече позитивна енергия.  Ако ремотирате дома, офиса, вилата или правите  врати в градината, то бихте могли да поставите арки, които да „укротят“ преминаваща енергия и да я превърнат в градивна сила за вас.

Има още много вярвания за привличане на късмет и благополучие, да имаш три слона с вирнат хобот, поставени с гръб към вратата, обърната подкова над входната врата по-възмоност с детелинка и калинка и още какви ли не символи.

Но помнете едно, каквото и да направите можете да подобрите потенциала за късмет, всичко останало зависи от Вас, вашите мисли и вашите действия.

Екипът на sunovnik.bg  и аз Давид ви пожелаваме чисти помисли и здравосливни действия, вяра в себе си и хубавите неща, които заслужавате за да изградите вашия стабилен, радостен и красив живот. Успех!Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*