Начало / Суеверия / Суеверия за пари

Суеверия за пари

Суеверия за пари и техники за опазване и привличане на материално благосъстояние

За да има в протмонето ви винаги пари, то би било хубаво да бъде червено на цвят и по възможност под някаква форма да е украсено със сребърни или златни фигурки, ако не то поне да има цип, който е най – добре да бъде златен или сребърен.

При всички положения протмонето би било хубаво и да ви харесва. Най-важното нещо, което е необходимо да спазите е цвета на портмонето, задължително е то да е червено останалите детайли може да добавите след това.

Защо портмонето е хубаво да бъде червено?

Според много вярвания червеният цвят на първо място означава защита. Според астрологията червеният цвят е цветъ на действието, новото начало и огъня, който дава импулса в началото на пролетта, за да може да започне процеса на възобновяването на всички живителни процеси в природата. Това е 21 март всяка година известен ден, като пролетно равноденствие и началото на зодиака начело със зодиакален знак Овен. Момент в който дръвчетата цъфтят, тревичките започват за избуяват, птичките да пеят, а природата да оживява. Това се случва и с всичко, което е и имате намерение да е във вашето портмоне.

Предлагам на вашето внимание топ 10 на суеверията за пари. Може да опитате да ги спазвате, като наблюдавате ефекта от вашите действия. Нищо страшно не може да ви се случи спазвайки тези правила. „Най-лошото“, което може да ви се случи е да натрупате пари и материално благосъстояние.

  • Не свирете в къщи с уста, защото така гоните късмета и любовта от дома
  • Броенето на дребните пари в портмонето носи лош късмет, а харченето им привлича едри пари
  • Изхвърляйте боклука си до обед или най-късно следобед, но преди да е паднал мрак
  • Пари и сол давайте назаем, най много до късния следобед и в никой случай вечер
  • Проявете уважение, към парите си и ги прибирайте винаги в портмонето си и в никакъв случай не ги оставяйте на масата особено, ако тя е празна.
  • За да стимулирате конструктивния живот, без лутане и объркване метете дома си с една метла.
  • Не тръскайте покривката от масата през терасата, така изтръсквате парите си навън
  • Винаги имайте поне два лева в портмонето си, ако не и една жълтичка от 1 лев върши работа
  • В протмонето е хубаво да държите валута, съответстваща на тази която се използва в страната, в която сте на гости или живеете постоянно.
  • Колкото по-нависоко слагате чантата си, толкова повече пари имате, а ако я оставяте на земята, с времето може да изгубите цялото си състояние.

*** Внимание: Тази статия е написана на базата на практически опит придобит от различни езотерични учения. За да имате успех е необходимо също така да спрете да гоните парите от себе си твърдейки многократно и на всеослушание, че нямате пари, че парите ви бягат и че парите не ви стигат. В случай на подобно отношение към този вид енергия, тя винаги ще изпълнява вашето желание, а вие винаги няма да имате пари.

Въпроси и коментари към тази статия, може да оставите чрез формата за коментари по-долу. Гарантираме Ви, че вашият e-mail адрес няма да бъде използван за спам, той ни е необходим, за да можем да направим обратна връзка с вас. Всички коментари с невалидни е-майл адреси се изтриват.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*