Начало / Сънища / Добри и лоши сънища …
da-sunuvam-prez-noshta

Добри и лоши сънища …

Ние хората по подразбиране обичаме да лепим етикети на всичко, което ни заобикаля и сънищата също попадат под ударите на тази порочна практика.

Изхождайки от правилото, че добро и лошо не съществуват, а съществуват само нещата такива каквито са, то спокойно можем да премахнем етикецията и за това което се случва, дори когато посещаваме други светове и измерения във времето, когато сънуваме.

Бихме могли да поемем нещата в наши ръце, да се изправим пред несгодите в живота и да поемем отговорност за всичко, което правим, защото в крайна сметка, това е определящия фактор в създаването на собствената ни действителност.

Астрологично погледнато сънищата попадат под управлението на планетата Нептун, владетел на 12 ти муданен дом и зодиакален знак Риби. Освен всичко, с което тази планета се свързва, не бива да пропускаме едно основно действие, а именно процеса на разтваряне на обективното и логично съзнание, за да се превърне и премине към по-високо, осъзнато духовно състояние.  Въздействайки ни така, че да губим обективната страна на събитията и ситуациите, може би това е и причината, поради която добрите сънища най-често вещаят „лоши“(препятствия и напрежение) събития, а „лошите“ вещаят хубаво развитие на нещата.

Добрите сънища обикновено ни карат да изпитваме емоции на удовлетвореност и наслада, те може да са знак, че имаме нужда от нещо ново и по-добро или да ни показват, че нещо предстои да се случи за да постигнем още по-голяма удовлетвореност от живота.

И тъй като по вселенските закони, когато се учим вървим нагоре и ставаме все по-добри е много важно да разберем, че всичко „лошо“, което ни предстои всъщност ни помага да вървим напред и нагоре.  Хубаво би било в такива моменти да обръщаме внимание на всичко, което се случва около нас, защото това е начина да открием истината.

За лошите сънища можем да кажем почти същото. Разликата разбира се се крие в емоцията, която изпитваме по време на съня. Обикновено тази емоция е неприятна, защото ни разстройва и ни кара да се чувстваме дискомфортно. Това е момента, в който би било хубаво да се замислим, кои са тези страхове, които предизвикват подсъзнанието ни да работи в такава посока? Да се замислим, какво правим с живота си и защото си причиняваме толкова много стрес? От това ли имаме нужда? Дали не можем да повярваме, че заслужаваме нещо по-добро и дали не е момент, в който е необходимо да се освободим от нещо старо, което вече не ни е нужно и което само възпрепятства онова хубаво, което наистина заслужаваме.

В крайна сметка можем да заключим, че без значение какво точно е процеса на сънуване бихме могли спокойно да го използваме, за да си помогнем и предпазим от неприятни случки в така или иначе напрегнатото ни ежедневие. И все пак, ако ги допуснем да се научим на уроците, които сами сме пожелали да научим.

Помнете, че сънят НЕ МОЖЕ да контролира живота ви !!! Единствено Вие правите това, което е в живота ви. Правото на избор е безпрекословно и никои не може да ви отнеме или да ви причини, това което вие сами си причинявате.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*