Начало / Сънища / Как да разтълкуваме съня си …
kak-da-tulkuvame-sunia-si

Как да разтълкуваме съня си …

Тълкуването на сънища е професия, както всички останали и спокойно можем да твърдим, че за да тълкуваме професионално съня са необходими не малко знания, професионален опит и интуиция.

Благодарение на множество литература, която буквално залива пазара в днешно време човек може много лесно и бързо да се заблуди и да разтълкува невярно съня си.

Не е за пропускане и факта, че в интернет има много страници, които предлагат тълкуване на елементи от даден сън и ако се тълкува частично, то има голяма вероятност човек да се заблуди сериозно и да поеме в неправилната посока в живота.

Когато тълкувате сънищата си бихте могли да спазвате следните простичи правила, за да разберете повече от него:

  • Ако съня е бил стресиращ когато се събудите, поемете дълбоко въздух и издишайте няколко пъти, най-добре е 10 и не забравяйте да се подсетите, че това е било само сън.
  • Веднага щом се събудитете от съня независимо какъв е той вземете лист и химикалка и запишете всичко в последователността, в която сте го сънували и се опитайте да останете концентрирани в него.
  • Обърнете внимание на формите, цветовете, хората, животните, обстановката и най-вече на емоцията, която вие изпитвате по време на съня.
  • По общо правило да сънуваш „лош“ сън е на хубаво, а да сънуваш „добър“ сън е на напрежение и опасност в реалния живот.
  • Сега вече може да разгледате съответствието на всяка дума, една по една с опознавателна цел, все още не тълкувайте нищо …
  •  Когато съберете всички значения на нещата, които са били част от съня ви, вече разполагате с цялата картина и може да започенете
  • Изключително важно е да направите обективна оценка на ЦЯЛАТА картина абсолютно безпристрастно и да смесите всичко в едно хомогенно тълкуване
  •  Ако сънувате често, записвайте и следете нещата които се случват, това е една добра техника за развитие на интуицията и способността за разчитане на знаци, която може да се превърне в изключително добър компас в живота Ви. Ако се справяте добре това означава, че имате дарба. Използвайте я !

Има хора, които са родени със силна интуиция и много добре поставен воден елемент в рожденната си карта, която им помага изключително много при тълкуването, както на собствения сън така и на сънищата на другите и това е призванието им в живота, и с риск да се повторя казвам, че е хубаво да се използва в помощ, както на себе си, така и  на другите.

Има хора, които колкото и да се опитват да тълкуват сънища все нещо им липсва и някак си немогат да се справят. Една от причните, би могла да бъде силно подчертан земен, огнен или въздушен елемен в наталната карта.

Силния земен елемент предпоставя, към по -бавно и най-вече практично и логично, осмисляне на знаците, които разчита.

Силния огнен елемент би могъл да е прекалено припрян и импулсивен, а при въздушния елемент може да има много колебание и двойнственост, която би могла да попречи на тълкуването.

*** Всичко това, което прочетохте е сбор от техники и съвети за тълкуване на сънища и е добра основа за начало. Във времето всеки, който се занимава с тази дейност развива собствена техника и начин на работа, ако намерите други истини за този магически процес не се страхувайте да ги използвате.

За възникнали коментари и въпроси, може да използвате формата за коментари по-долу.

Екипът на sunovnik.bg Ви пожелава успех !Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*